Plan uw intake
Patiëntervaring

Door mijn werk ben ik veel onderweg en buiten. Met name met kou en wind liep ik hele dagen met rode, tranende ogen rond. Buiten met wind was helemaal een kriem. Heb oogdruppels en zalf gebruikt. Maar niets hielp. De klachten zijn begonnen na traumatisch letsel. Via een medewerker van 4D Optiek hoorde ik van de nieuwe droge ogen behandeling met lichtflitsen. Na informatie ingewonnen te hebben via hun website drogeogenspecialist.nl heb ik een afspraak gemaakt voor een intake. Gelijk daarna heb ik de eerste behandeling gehad. Ik heb net de 4e behandeling gehad en mijn problemen met tranende ogen behoren eigenlijk tot het verleden!

– Peter

Sinds 5 jaar heb ik ernstig tranende ogen. Ik heb inmiddels bijna alles wel geprobeerd en ben overal geweest.
Wat ik heb ontdekt is dat IPL en expressie een van de weinige dingen zijn die mij enigszins helpen. Ik moest daarvoor altijd naar het buitenland, omdat niemand de optimale behandeling aanbood (Toyos) en de juiste IPL apparatuur had (Lumenis M22).

In Nederland interesseren oogartsen zich helaas niet voor tranende ogen. Ze sturen je de deur uit met een receptje voor oogdruppels (met conserveermiddel). Daarom ben ik zo blij met Geert, zeker sinds hij bij 4·D Optiek werkt. Kennis en expertise van tranende ogen op het hoogste niveau.
Ze kunnen de juiste diagnose stellen en ze hebben de beste apparatuur in huis. Ze willen echt mensen met tranende ogen helpen en investeren erin. Dat is echt een verademing. Ze lopen nu lichtjaren vooruit op de rest in Nederland. Ik ben erg blij dat ik nu in mijn eigen land terecht kan en nu voor mijn tranende ogen geholpen kan worden door Geert en 4·D Optiek. Enorm bedankt!

– Sander

Artikel “Oogklachten komen vaak voor” de Telegraaf pg. 13 23-02-2018

Tranende of vermoeide ogen, wazig zien. Oogklachten komen vaak voor en kunnen erg vervelend zijn. Meestal zijn ze onschuldig, maar soms moet je er wel degelijk iets aan doen. (kijk ook op stopdrogeogen.nl)

Lees hier het hele artikel