Plan uw intake

Behandeling

Hoe werkt het?

De IPL (Intense Pulsed Light) behandeling is een effectieve behandeling van tranende ogen, ook wel keratoconjunctivitis sicca genoemd. Het is een afwijking aan de traanlaag. IPL is een pijnloze behandeling die door een optometrist of oogheelkundig specialist kan worden uitgevoerd. Het apparaat waarmee behandeld wordt, wordt ook gebruikt voor bijvoorbeeld huidsverjonging en rosacae. 

Lees meer over de intake

Er zijn ook andere behandelingen beschikbaar voor droge ogen.

Kom ik in aanmerking?

Tijdens de IPL behandeling komt er vrij veel energie vrij. Om ervoor te zorgen dat deze energie de juiste plek bereikt mag er niet te veel pigment in de huid zitten. Bekijk via de onderstaande link of u in aanmerking komt.

Vul vragenlijst in

Wat zijn de kosten?

Intake IPL: €75,-

Tijdens de intake onderzoeken onze specialisten uw ogen en bepalen ze of de IPL behandeling effect zal hebben (duur 30 minuten)

 

Vervolgbehandeling:  €180,-

IPL behandeling (duur 20 minuten)

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op

Hoe vaak?

1e jaar: 3 tot 5 behandelingen
Daarna: 1 tot 2 behandelingen per jaar

(in extreme gevallen kan het nodig zijn de behandeling 1x in de 2 maanden te herhalen)

Het effect van de behandelingen is doorgaans tot een jaar merkbaar. Zo heeft u 12 maandenlang minder irritaties aan de ogen. Het uiteindelijke resultaat van de IPL behandelingen is in enkele gevallen tot wel twee jaar merkbaar.

Na het 1e jaar adviseren wij om elk opvolgend jaar terug te komen voor minimaal één behandeling om het behaalde resultaat bij te houden. Uit onderzoek blijkt dat dit de beste methode is om de verstoppingen in de meibomklieren zo effectief mogelijk te verhelpen.

Bekijk onze bedrijfsvideo