Plan uw intake
De intake

Tranende ogen – De intake

Tranende ogen brengt niet alleen een hoop ongemakken met zich mee. Hier lang mee rond lopen kan ook een blijvend negatief effect hebben op uw ogen. Meer over de oorzaak van uw tranende ogen vindt u hier. Zo leest u dat er meerdere oorzaken zijn voor tranende ogen. Een van de meest voorkomende oorzaken is de disfunctionaliteit van uw meibomklieren. Daarnaast leest u ook over de misopvatting dat tranende ogen direct toe te schrijven is aan te weinig traanvocht.

Om u effectief te behandelen is een uitgebreide intake noodzakelijk. Tijdens deze intake worden uw ogen volledig doorgemeten en alle eigenschappen van uw oog worden geconstateerd voordat we overgaan op de behandeling zelf. Zo zullen we tijdens het vooronderzoek uw ogen volgens de volgende methodes onderzoeken:

  • Auto refractie, hierbij meten wij het vermogen van uw ogen om scherp te stellen.
  • Tonometrie, het meten van de oogdruk.
  • Spleetlamp onderzoek voor het voorste gedeelte voor het oog.
  • Antaris onderzoek om de stabiliteit van de traan vast te stellen.
  • Nibut, om vast te stellen hoe lang de traan op het oog blijft liggen
  • Infrarood meibomkliertjes
  • Fluor, but, staining

Plan uw intake

026-4459168

arnhem@tranendeogenspecialist.nl

Nog niet zeker of u in aanmerking komt? Bekijk het hier.

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op

Evaluatie en behandelplan voor vochtige ogen

Na de intake en nadat de bovenstaande onderzoeksmethodes zijn uitgevoerd zullen onze specialisten de resultaten analyseren. Vervolgens zult u samen met één van onze specialisten omtrent vochtige ogen de resultaten van de intake bespreken. Als het blijkt dat u in aanmerking komt voor de behandeling zal u samen met diezelfde specialist het behandelplan doornemen. Tijdens dit gesprek krijgt u meer duidelijkheid over de behandeling en de volgende nazorg. U kunt ten alle tijden een afspraak inplannen.

Bekijk onze bedrijfsvideo